0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (inkl moms):
0:-

Domaine la Florane/Echevin

Adrien är ännu en ödmjuk hårt arbetande vinmakare som slutat sälja produktionen till byns kooperativ för att ta chansen/risken och skapa något eget. Han byggde ett nytt vineri 2001 som ligger i suteräng insprängt i berget, där all transportering av must sker via gravitation.

Skillnaden mellan Adrien och unga vinmakare i stora berömda appellationer är att Adrien jobbar i skymundan och får jobba hårdare för att nå framgång. Han har inte ett namn som t ex Chateauneuf-du-Pape eller Saint Emilion att stå på.

Men han gör sitt jobb väl och låter vinerna tala. James Molesworth på Wine Spectator är en som har besökt Adrien och imponerats vinerna och av Adrien som person:

”Fabre is a smart, young vigneron committed to his craft and working out of the spotlight. The result: excellent wines retailing in the $15 to $30 range, and worth tracking down.” – James Molesworth

2016 À Fleur de Pampre Rouge - Domaine la Florane Rött vin, Frankrike , 139:-
2016 Terre Pourpre - Domaine la Florane Rött vin, Frankrike , 198:-
2018 À Fleur de Pampre Blanc - Domaine la Florane Vitt vin, Frankrike , 139:-
2018 Je Ne Souffre Plus - Domaine la Florane Rött vin, Frankrike , 155:-
Guillaume de Rouville CdR Villages Saint Maurice - Domaine de l'Echevin Rött vin, Frankrike , 149:-
SLUTSÅLD! Guillaume de Rouville Blanc Vitt vin, Frankrike , 199:-
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen till Bristly Wine Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år